SkinRex Hydroimpact

Én af de første Hydrogen hudplejebehandlingsmaskiner.
Frie radikaler er årsagen til alle former for sygdom og hovedårsagen til aldring.
Hydroimpact-behandling er i det væsentlige en sund og naturlig måde at fjerne de frie radikaler, der er akkumuleret i kroppen, uden at bruge den kemiske og medicinske metode.

Vores produkt tilbyder den mest effektive måde at eliminere frie radikaler med 2 håndstykker der har et usædvanligt stærkt brint vandstrålesystem, men alligevel let at bruge. Hydroimpact er hurtig, sikker, sund og nem at vedligeholde.

 

Hydro-W håndstykket med patenteret design, skyder vandet ud med op til 1.200 ppm (1.2 ppm) opløst brintgas, eliminer direkte den grundlæggende årsag til ældning, rynke, pigmentering og acne gennem hydrogenvandstrålen.

 

Den kraftige brint vandstråle eksfolierer og løsner affaldet i porerne, det sorte hoved og absorberer rester af vand og døde hudceller på samme tid, efterlader dig frisk og ren.

 

Efter Hydro-W-behandlingen kan næringsstofferne let absorberes i huden ved hjælp af elektroporation og mellemfrekvens hjælper med at genoplive din hud samt forbedre den rynkede og ru hud.

 

Hydro-W / Hydro-E håndstykke viser gul og rød farve for at minimere porestørrelse, elasticitet, begrænse produktionen af melanin og kollagen.

Download