Tietosuojakäytäntö

 

EBS medical käyttää evästeitä ja kerää tietoja verkkosivustomme www.ebs-medical.com kautta. Käytäntömme, joka koskee tietojen keräämistä sekä henkilötietoja ja niiden käyttöä, keräämme verkkosivustomme ja muiden digitaalisten palvelujemme kautta. Tarkoitus: Henkilötietojen keräämisen tarkoituksena on yksinomaan tarjota parasta mahdollista palvelua verkkosivustollamme ja sitä käytetään verkkosivustomme kokemuksen parantamiseen ja mahdollisesti. muilla alustoilla. Käyttämällä verkkosivustoamme ja muita palveluitamme hyväksyt tässä asiakirjassa kuvatut käytännöt ja ohjeet, jotka koskevat henkilötietojemme käyttöä. Tietojen käyttö: Sinua saatetaan pyytää antamaan henkilötietoja, kun vierailet verkkosivustollamme ja siihen liittyvissä palveluissa. Voimme myöhemmin käyttää näitä tietoja ottaaksemme yhteyttä sinuun. Voimme kysyä esimerkiksi nimeä tai puhelinnumeroa, mutta emme rajoitu vain tähän. Tiedonkeruu: Tiedonkeruu on ilmaus tiedoista, jotka rekisteröidään ja lähetetään selaimeltasi ja muista sovelluksista. kun vierailet verkkosivustollamme. Tämä on melko normaalia, kun verkkosivusto kerää näitä tietoja. Tiedonkeruu voi sisältää tietoja selaimestasi tai sovelluksestasi. käytät mitä sivuja vierailet, vierailun päivämäärä ja kellonaika sekä vierailusi pituus. Käytämme Google Analyticsia, joka kerää ja kirjaa tietoja, joita käytetään analysoimaan sivuja, joilla käydään eniten ja joita käytetään yksinomaan tilastoihin. Mihin käytämme tietojasi? Antamiasi henkilötietoja voidaan käyttää lähettämään uutiskirjeitä tai ottamaan sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti.

 

Tämä edellyttää kuitenkin, että hyväksyt aktiivisesti, että otamme sinuun yhteyttä. Voit kieltäytyä tästä palvelusta milloin tahansa. Yksinkertaisesti ilmoita meille, ettet enää halua meidän ottavan sinuun yhteyttä. Evästeet: Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa, kun vierailet verkkosivustollamme, ja lähetetään automaattisesti selaimeesi. Tämä voi olla tietoa siitä, mitä tietoja olet etsinyt sivustoltamme. Tämä voi sisältää nimettömiä tietoja. Evästeet keräävät nimettömiä tietoja käyttäjien liikkeistä. Pienet tekstitiedostot osoittavat vierailemasi sivut ja mahdollistavat sivumme nopeamman työskentelyn puolestasi. Voimme käyttää tietoja myös verkkosivustomme parantamiseen. Jos et halua, että evästeet tallennetaan laitteellesi, voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksissa. Voit myös valita, että laitteesi kysyy joka kerta, voidaanko evästeitä tallentaa, sinulta kysytään jokaisessa tapauksessa, haluatko hyväksyä evästeiden käytön. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että jos kieltäydyt evästeistä, verkkosivustossa voi olla osia, jotka eivät toimi kunnolla. Tietosuojakäytäntömme ja siihen tehdyt muutokset: Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntömme jatkuvasti. Tämä painos on voimassa tämän asiakirjan alussa kirjoitetusta päivämäärästä ja on voimassa toiseen julkaisuun saakka.

 

Siksi sinun tulee käydä säännöllisesti tällä sivustolla ja varmistaa, että voit aina hyväksyä käytäntömme. Jos hyväksyt käytäntömme, hyväksyt myös tämän sivun sisällön. Suojaus: Kun tietoja kerätään ja tietoja lähetetään Internetin kautta, ne eivät ole koskaan 100% turvallisia. Teemme osamme huolehtia tiedoistasi ja varmistamme, että kun lähetät meille henkilökohtaisia tietojasi, tietosi kuuluvat vain meille. Emme kuitenkaan voi taata, ettei rikkomuksia tapahdu, vaikka käyttämämme turvaominaisuudet tunnustettaisiin. Jos olet antanut meille henkilökohtaisia tietoja aiemmin ja et enää halua meidän saavan näitä tietoja, voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa ja pyytää poistamaan tietosi. Valitukset: Voit milloin tahansa valittaa menetelmästämme henkilötietojesi käsittelyssä. Valitusta varten sinun on otettava yhteyttä Tanskan tietosuojavirastoon heidän verkkosivuillaan, josta löydät heidän yhteystietonsa www.datatilsynet.dk

Leveret af