Brugt
udstyr

Brugt udstyr og medicinske kosmetiske lasere

Brugt udstyr Brugt udstyr

Det hænder, at vi hos EBS Medical får brugt udstyr fra virksomheder, der har købt nyt medicinsk laserudstyr eller blot har valgt at opgradere deres eksisterende systemer og maskineri.

 

Når vi får indleveret brugte medicinske kosmetiske lasere og andet udstyr, går vi gennem en større evalueringsproces for at sikre os, at de fungerer korrekt og effektivt. Vi udskifter og reparerer naturligvis eventuelle problemer, maskinerne måtte have, så de igen fungerer optimalt og kan anvendes professionelt i klinikker.

 

 

Alma Soprano ICE.

Ægte Alma Sopra0no ICE sælges (Ikke Kina kopi). Maskinen er i særdeles god stand og leveres nyserviceret. Laseren har ikke været anvendt meget og står derfor stort set som ny. Laser håndtaget er defekt, men der leveres et helt nyt håndtag efter købers ønske uden beregning! 

 

Pris inkl. levering men uden moms: 275.000 kr.

Alma Accent Prime

Alma Accent Prime maskine sælges med alle håndstykker. Maskinen er ca. 4 år gammel men stort set ubrugt, og i perfekt stand, da klinikken ikke havde de nødvendige tilladelser til brugen af den. Udstyret leveres nyserviceret og installeret.

Pris inkl. levering men uden moms: 250.000 kr.

Alma Aria

Alma Aria maskine sælges med følgende håndstykker: LVI / 650 / 540. Maskinen er ikke ny men stort set ubrugt, og i perfekt stand. Maskinen har stået stille i flere år, da lovgivningen om hårfjerning blev ælndret kort tid efter købet.

Udstyret leveres nyserviceret og installeret.

Pris inkl. levering men uden moms: 35.000 kr.