Udstyr til Peeling / rynkefjernelse
IDS SmaXel Co2:

SmaXel er en særdeles effektiv og alsidig Co2 laser. Perfekt til rynkefjernelse, peeling, ar fjernelse leverpletter, vorter og meget mere. Og er nok den Co2 laser, på markedet, der giver det bedste pris/kvalitetsforhold.
Ud over 50 og 100 mm fokus håndstykker levers den med en fraktioneret galvanometer skanner der er meget effektiv og giver mulighed for et ”tilfældigheds” mønster der reducerer varmeudviklingen i huden under behandling.
Denne laser er også velegnet til VLR, til denne behandling fås både et manuelt VLR håndstykke samt et Auto håndstykke.
Opstramning    Vorter
IDS MicroSys Co2:

MicroSys er en fraktioneret Co2 laser med RF funktion. Denne forfinede teknik giver endnu bedre fjernelse af rynker og tilbyder også Rubbing funktion. Strålediameteren er ekstrem lille (100 my) og skanneren kan genere et mønster på max. 20X20 mm med op til 2500 dots.
Der ud over kan den naturligvis udføre samme operationer som andre Co2 lasere såsom, rynkefjernelse, ar reduktion, hudopstramning, VLR etc.
IDS Q-10:

Q-10 er en meget kraftig Q-switched Nd:yag laser der er perfekt til Peeling, tatoverings fjernelse samt andre pigment relaterede behandlinger såsom leverpletter, Cafe au Lait pletter, fregner etc.
Vores standard udgave har fra fødslen 4 bølgelængder: 532nm. - 585nm - 650nm og 1064 nm. den har en speciel Genesis funktion som muliggør op til 143,3 J/cm2/1064nm

En laser hvor pris/kvalitet ikke ses lignende hos nogen producent overhovedet!
MedArt FRx:

En af de få fiber baserede Co2 lasere på markedet. Fiber giver ekstra fleksibilitet i forhold til artikulerede arme. Laseren er perfekt til fraktionelle behandlinger, pelling samt mindre kirurgiske behandlinger. Leveres med ergonomisk skanner samt kirurgiske håndstykker. Kan stå lodret og vandret (standard). Et perfekt transportabelt system.
MedArt FRx:

Samme fraktionelle Co2 laser som FRx. men monteret med artikuleret arm. Kan kun monteres vandret. Leveres med ergonomisk skanner.
Himalaya Medical AL1:

AL1 er en nd:yag q-switched laser der oprindelig er lavet til at fjerne tatoveringer. Vi mener ikke at den er kraftig nok til dette, men den egner sig til gengæld perfekt til carbon  peeling er er i den prisbillige ende af skalaen. Så hvis du vil i gang med carbon peeling og ikke ønsker en alt for dyr laser, er dette et rigtig godt produkt.

Behandling:

Vi tilbyder en bred vifte af professionelle lasere og andet udstyr til klinikker og hospitaler. Vi holder dig og din klinik i hånden hele vejen og sikrer at du altid har en funktionsdygtig maskine!
EBS electronic/v O. Didenko
Jungehoej 45, Kyndby Huse
DK-3630 Jaegerpris Denmark
Phone: +45 4267 6858
e-mail: info@ebs-electronic.dk
web: www.ebs-electronic.dk
Cypyright EBS electronic © 1992-2018- Design EBS  electronic - All rights reserved
EBS electronic on Facebook