Udstyr til hudkøling
IDS AirCool

AirCool er en meget effektiv køler specielt udviklet til alle typer af laserbehandlinger. Risikoen for hud- eller brandingsskader nedsættes drastisk ved brugen af en ekstern kølemaskine. Dette gælder specielt for lasere der ikke har indbygget køling af behandlingsområdet. Brugen af for- under- og efterkøling er særdeles effektivt i forhold til patientens smerteoplevelse men også i forhold til de skader der opstår på huden, samt den efterfølgende regenerering af huden.
AirCool er computerstyret og overvåger konstant den kølede luft. AirCool kan levere en luftstrøm på ned til 0 grader!
MedArt Skin cooler 525:

Denne enhed bliver normalt ikke solgt uden system. Men denne skincooler er så effektiv og kan være et rigtig godt alternativ til det ofte ikke så effektive indbyggede kølesystem i lasere. Denne enhed leveres med et safir vindue hvor laserstrålen skydes igennem. I vinduet løber der en speciel kølevæske der køler huden præcis der hvor laserstrålen rammer. Denne metode reducerer kraftigt risikoen for forbrændinger og andre skader på huden. Speciel adaptor til eksisterende håndstykke kan fremstilles.

Behandling:

Vi tilbyder en bred vifte af professionelle lasere og andet udstyr til klinikker og hospitaler. Vi holder dig og din klinik i hånden hele vejen og sikrer at du altid har en funktionsdygtig maskine!
EBS electronic/v O. Didenko
Jungehoej 45, Kyndby Huse
DK-3630 Jaegerpris Denmark
Phone: +45 4267 6858
e-mail: info@ebs-electronic.dk
web: www.ebs-electronic.dk
Cypyright EBS electronic © 1992-2018- Design EBS  electronic - All rights reserved
EBS electronic on Facebook