Udstyr til fjernelse af uønsket hårvækst

IDS HRZ-6000:

IDS HRZ-6000 er en solid state (Diode) hårfjernings laser i det infrarøde område 808 nm. og kan levere op til 60J/cm2. Den har et nemt brugerinterface der sikrer at du hurtigt kan vælge dine favorit indstillinger samt behandlingstype.
Kan også udføre vaskulære behandlinger på hudtype I og II
Håndstykket har et behandlingsområde på 11X15 mm. der er aktivt kølet og køler dermed hvor du behandler. Dette sikrer at du kan behandle med højere effekt uden at beskadige huden. Krystallet kan køles ned til -5o og dermed vil smerten reduceres betydeligt.. .
MedArt VariMed:

MedArt VariMed er en solid State (Diode) hårfjerningslaser i det infrarøde område 810 nm. Laseren kan ud over pulset lys og levere CW hvilket udvider behandlingstyperne drastisk. I pulset mode kan den levere 200J /cm2. Kan udføre vaskulære behandlinger samt mange andre indikationer. Integreret køling gennem et safir vindue, sikrer præcis køling af huden. 
IDS Shiny:

IDS Shiny er en videreudvikling af den traditionelle IPL maskine. Et patenteret fraktioneret filter håndstykke der sikrer minimal risiko for forbrændinger gør at man kan udnytte energien fra Xenon lampen langt mere effektivt grundet et specielt designet gitter på krystallet, samtidig med at krystallet er kølet. Ydermere kan håndstykket ”skifte” mellem 3 forskellige bølgelængder, således kan den rette bølgelængde nemt vælges afhængig af hårtype og behandlingstype. Maskinen kan leveres med 1 eller 2 håndstykker. Håndstykkerne har forskellige bølgelængder.
IDS ALEX A5 ICE

ALEX A5 ICE er en meget kraftig laser med to lasere i en, Alexandrite og kort pulset og lang pulset, en perfekt kombination af to verdener.
ALEXANDRITE er optimal til fjernelse af hår og har den bedste absorbtion af melamin.
Direkte køling af behandlingsområdet foregår via en genopfyldelig CRYO beholder.
GME LINSCAN

GME LINSCAN er en ny type diode hårfjerningslaser med et skanningsareal på 2.5 cm2 og et meget sofistikeret håndstykke med indbygget køling.
Laseren kan også behandle vaskulære lidelser samt onychomycosis. Bølgelængden er 808 nm . og den har et meget brugervenligt interface.
GME TWINSCAN

GME TWINSCAN er en diodelaser som kan arbejde med 2 håndstykker, her kan du vælge om du vil have 2 håndstykker med 2.5 cm2 eller hele 7.5 cm2 eller om det skal være 2 forskellige bølgelængder. Dette er den eneste diodelaser der kan have tilsluttet 2 håndstykker på samme tid
Laseren kan også behandle vaskulære lidelser samt onychomycon har et meget brugervenligt interface. Der kan tilsluttes 808 nm. og / eller 755 nm. håndstykker.

Behandling:

Vi tilbyder en bred vifte af professionelle lasere og andet udstyr til klinikker og hospitaler. Vi holder dig og din klinik i hånden hele vejen og sikrer at du altid har en funktionsdygtig maskine!
EBS electronic/v O. Didenko
Jungehoej 45, Kyndby Huse
DK-3630 Jaegerpris Denmark
Phone: +45 4267 6858
e-mail: info@ebs-electronic.dk
web: www.ebs-electronic.dk
Cypyright EBS electronic © 1992-2018- Design EBS  electronic - All rights reserved
EBS electronic on Facebook