IDS SmaXel Co2:

SmaXel er en særdeles effektiv og alsidig Co2 laser. Perfekt til rynkefjernelse, peeling, ar fjernelse leverpletter, vorter og meget mere. Det er den Co2 laser, på markedet, der giver det bedste pris/kvalitetsforhold.og er direkte konkurrent til langt dyrere lasere!
Ud over 50 og 100 mm fokus håndstykker leveres den med en fraktioneret galvanometer skanner der er meget effektiv og giver mulighed for et ”tilfældigheds” mønster der reducerer varmeudviklingen i huden under behandling.
Denne laser er MEGET velegnet til VLR, AngelaTM, til denne behandling fås både et manuelt VLR håndstykke samt et Auto håndstykke.
Opstramning    Vorter        VLR
IDS MicroSys Co2:

MicroSys er en fraktioneret Co2 laser med RF funktion. Denne forfinede teknik giver endnu bedre fjernelse af rynker og tilbyder også Rubbing funktion. Strålediameteren er ekstrem lille (100 my) og skanneren kan genere et mønster på max. 20X20 mm med op til 2500 dots.
Der ud over kan den naturligvis udføre samme operationer som andre Co2 lasere såsom, rynkefjernelse, ar reduktion, hudopstramning, manuel VLR samt auto VLR etc. IDS kalder denne behandling for AngelaTM og er den samme type behandling som Monalisa, Juliet etc.
En kvalitets laser til meget konkurrencedygtig pris!
Udstyr til gynækologi

Behandling:

Vi tilbyder en bred vifte af professionelle lasere og andet udstyr til klinikker og hospitaler. Vi holder dig og din klinik i hånden hele vejen og sikrer at du altid har en funktionsdygtig maskine!
EBS electronic/v O. Didenko
Jungehoej 45, Kyndby Huse
DK-3630 Jaegerpris Denmark
Phone: +45 4267 6858
e-mail: info@ebs-electronic.dk
web: www.ebs-electronic.dk
Cypyright EBS electronic © 1992-2018- Design EBS  electronic - All rights reserved
EBS electronic on Facebook