Udstyr til fedtreduktion
Classys Clatuu α:

Clatuu α er en fedtfrysningsmaskine der afløser den gamle Clatuu. Den er udstyret med 2 stk. 360o frysehåndstykker der kan arbejde simultant. Leveres standard med applikatorer til mave/deller og kan yderligere udvides med andre applikatorer.

Denne type behandling bliver stadig mere anvendt og Classys tilbyder disse maskiner til en særdeles favorabel pris.

EBS kan desværre ikke sælge denne maskine i Danmark. Ring og hør nærmere!
MedArt SmartSculpt

SmartSculpt er en ny kirurgisk metode til at reducere fedtvæv. Det foregår ved at 600my laserfiber indføres ind under huden i fedtvævet, laserlyset brænder fedtvævet væk. Metoden er mere skånsom end ved traditionel operation, smerten er mindre og helingstiden er langt hurtigere.
Classys Szicer

Scizer er en HiFu baseret maskine der leverer makro fokuseret ultralyd direkte ind i fedtaflejringer i det subkutante væv samtidig med at dette nedkøles.. Metoden er sikker og vinder stadig større indpasning i klinikkerne.

EBS kan desværre ikke sælge denne maskine i Danmark. Ring og hør nærmere!
Himalaya Medical SLIM8:

SLIM8 er en fredtfrysnings maskine, der tilbyder 4 håndstykker som standard, 2 mellem størrelser samt et lille og et stort. Alle håndstykkert kan arbejde på samme tid og har et individuelt display, så det er nemt at overvåge behandlingen. Hvert håndstykke er understøttet af LED i det infrarøde område, der støtter op om fedtfrysningen. Ydermere er håndstykkerne lavet med dobbelt køling, for den mest effektive behandling.

Behandling:

Vi tilbyder en bred vifte af professionelle lasere og andet udstyr til klinikker og hospitaler. Vi holder dig og din klinik i hånden hele vejen og sikrer at du altid har en funktionsdygtig maskine!
EBS electronic/v O. Didenko
Jungehoej 45, Kyndby Huse
DK-3630 Jaegerpris Denmark
Phone: +45 4267 6858
e-mail: info@ebs-electronic.dk
web: www.ebs-electronic.dk
Cypyright EBS electronic © 1992-2018- Design EBS  electronic - All rights reserved
EBS electronic on Facebook