IDS er en af de største Koreanske producenter af medicinske lasere og udstyr til kosmetiske klinikker. Alle deres apparater er CE mærkede samt godkendt af FDA og KFDA. IDS er kendetegnet ved perfekt pris/kvalitets forhold. IDS maskiner er et meget nemt brugerinterface og reservedelspriser er meget lave sammenlignet med andre producenter.
EBS electronic er eneforhandler af IDS i Danmark og Finland
MedArt er et 100% dansk ejet firma og er eksisteret i mange år. Deres lasere er kendetegnet ved deres kompakte størrelse og pålidelighed. Deres produkter er gennem afprøvede over hele verdenen.
EBS electronic kan formidle salg og service i Danmark, Sverige samt Finland.
Asclepion er en af Tysklands største og mest ansete producenter af laser udstyr. Asclepion er et velrenomeret firma. EBS elelectronic kan yde service på Asclepion maskiner samt sælge i Sverige og Finland.
Classys er et Koreansk firma der producerer kvalitetsudstyr til kosmetiske behandlinger. EBS electronic har eneret på Classys i Sverige og Finland. I Danmark kan vi sælge udvalgte enheder. Dem finder du på siden her. Alle produkter er CE mærket og har meget høj kvalitet.
GME er et Tysk firma der producerer og udvikler højkvalitets lasere og PDT lamper. Produktlinjen er ikke stor, men det er solidt Tysk kvalitet.
Alle produkter er naturligvis CE mærket og TÛV godkendte. Deres lasere er transport venlige og er velegnet til både store og små klinikker.
EBS electronic er eneforhandler i Danmark, Sverige, Finland samt Ukraine.
Himalaya medical er et Kinesisk firma. Der er mange advarsler om kinesiske lasere og vi var også lidt skeptiske vedr. Himalaya Medical. Men det er faktisk ganske gode produkter, specielt til prisen. Så hvis du gerne vil have udstyr der er CE mærket samt FDA godkendt og TÜV godkendt til en god pris, er Himalaya medical bestemt værd at overveje.
EBS electronic er eneforhandler i Danmark, Sverige og Finland.

Behandling:

Vi tilbyder en bred vifte af professionelle lasere og andet udstyr til klinikker og hospitaler. Vi holder dig og din klinik i hånden hele vejen og sikrer at du altid har en funktionsdygtig maskine!
EBS electronic/v O. Didenko
Jungehoej 45, Kyndby Huse
DK-3630 Jaegerpris Denmark
Phone: +45 4267 6858
e-mail: info@ebs-electronic.dk
web: www.ebs-electronic.dk
Cypyright EBS electronic © 1992-2018- Design EBS  electronic - All rights reserved
EBS electronic on Facebook