Udstyr til hudforyngelse og andet
IDS De-Age:

De-Age EX er en fraktioneret RF maskine der med isolerede mikronåle laver laver en fraktioneret behandling af huden, uden at skade epidermis. Teknikken er lidt lig med den manuelle derma roller, blot meget mere præcis idet nåle dybden kan justeres. Dette kombineret med RF gør at denne behandling er mindre smertefuldt end Co2. Og meget effektiv. Dette er et rigtig godt alternativ til Co2 behandlingen
IDS SmaXel Co2:

SmaXel er en særdeles effektiv og alsidig Co2 laser. Perfekt til rynkefjernelse, peeling, ar fjernelse leverpletter, vorter og meget mere. Det er den Co2 laser, på markedet, der giver det bedste pris/kvalitetsforhold og er direkte konkurrent til langt dyrere maskiner!
Ud over 50 og 100 mm fokus håndstykker leveres den med en fraktioneret galvanometer skanner der er meget effektiv og giver mulighed for et ”tilfældigheds” mønster der reducerer varmeudviklingen i huden under behandling.
Denne laser er også velegnet til VLR, til denne behandling fås både et manuelt VLR håndstykke samt et Auto håndstykke.
Opstramning    Vorter
IDS HiFu Bu:tera

Bu:tera HIFU (Høj Intensivt Fokuseret Ultralyd) er en ny kategori inden for vævsopstramning/Peeling. Det fungerer ved at fokuserede ultralydsbølger skydes ned gennem huden og forsigtigt opvarmer det dybere væv. Dette medfører at huden løftes og støttes bedre uden at brænde eller beskadige overfladen af huden. Dermed skabes også nyt kollagen der hjælper huden med at opretholde sin ungdommelighed.
HIFU er en ”usynlig” opstramning af huden og anbefales til lettere opstramninger.
Leveres standard med 3 adaptere primært til ansigt of der kan tilkøbes yderligere 4 adaptere til kroppen
IDS MicroSys Co2:

MicroSys er en fraktioneret Co2 laser med RF funktion. Denne forfinede teknik giver endnu bedre fjernelse af rynker og tilbyder også Rubbing funktion. Strålediameteren er ekstrem lille (100 my) og skanneren kan genere et mønster på max. 20X20 mm med op til 2500 dots.
Der ud over kan den naturligvis udføre samme operationer som andre Co2 lasere såsom, rynkefjernelse, ar reduktion, hudopstramning, VLR etc.
Mave              Ansigt
IDS CURELUX (LPL):

Curelux er en LED terapi enhed der har mange funktioner via de 4 indbyggede bølgelængder (415, 585, 660 og 830 nm.) I en og samme enhed. Denne er helt nyudviklet og er den første LPL maskine med 4 bølgelængder.
Af behandlinger kan nævnes:Smerte lindring, acne terapi, stimulering af nerve og lymfesystem, hudcelle regenereing og meget mere.
Via den berøringsfølsomme skærm vælges den ønskede behandling nemt.
Acne              Smerte            Rynker
IDS Hydro Queen:

Hydro Queen er en helt nyudviklet maskine der ved hjælp af vand laver en effektiv peeling, efterfølgende kan et lag solution tilføres huden der gør den glat og smidig (Lifting). Maskinen har en særdeles attraktiv pris sammenlignet med effekten af behandlingerne. Den har en krafitig pumpe der kan fjerne alle døde hudceller.
Din klinik går ikke galt i byen med denne maskine!
CLASSYS Ultraformer III:

Ultraformer III er en HiFu maskine der kommer fra det Koreanske firma Classys. Maskinen er udstyret med 2 håndstykker, der kan dog kun anvendes 1 håndstykke af gangen. De, har et fornuftigt pris/kvalitets forhold. Der medfølger standard 7 adaptere til henholdsvis ansigt og krop.
Det fungerer ved at fokuserede ultralydsbølger skydes ned gennem huden og forsigtigt opvarmer det dybere væv. Dette medfører at huden løftes og støttes bedre uden at brænde eller beskadige overfladen af huden. Dermed skabes også nyt kollagen der hjælper huden med at opretholde sin ungdommelighed.
HIFU er en ”usynlig” opstramning af huden og anbefales til lettere opstramninger.


OBS! Denne enhed kan ikke sælges i Danmark af EBS - Ring og hør nærmere!
MedArt FRx:

En af de få fiber baserede Co2 lasere på markedet. Fiber giver ekstra fleksibilitet i forhold til artikulerede arme. Laseren er perfekt til fraktionelle behandlinger samt mindre kirurgiske behandlinger. Leveres med ergonomisk skanner. Kan stå lodret og vandret (standard). Et perfekt transportabelt system.
MedArt FRx:

Samme fraktionelle Co2 laser som FRx. men monteret med artikuleret arm. Kan kun monteres vandret. Leveres med ergonomisk skanner.

Behandling:

Vi tilbyder en bred vifte af professionelle lasere og andet udstyr til klinikker og hospitaler. Vi holder dig og din klinik i hånden hele vejen og sikrer at du altid har en funktionsdygtig maskine!
EBS electronic/v O. Didenko
Jungehoej 45, Kyndby Huse
DK-3630 Jaegerpris Denmark
Phone: +45 4267 6858
e-mail: info@ebs-electronic.dk
web: www.ebs-electronic.dk
Cypyright EBS electronic © 1992-2018- Design EBS  electronic - All rights reserved
EBS electronic on Facebook